In welke sector ben je werkzaam?

Onderwijs

Leergang

Wil je jouw leiderschap als leider in het onderwijs versterken, zodat je resultaten bereikt met impact van binnenuit? Wil jij gepassioneerde medewerkers, minder verzuim en een unieke samenwerking? Volg de leergang Leidinggeven aan Gezonde en duurzaam werken!

Gratis gesprek

Geef jij leiding in het onderwijs of aan een onderwijsorganisatie? En zou je zowel je onderwijs als je financiële resultaten willen verhogen vanuit je medewerkers? Vraag dan een gratis gesprek aan, zodat we af kunnen stemmen hoe dat voor jou mogelijk is.

Leiderschapscoaching

Ben jij onderwijsleider? Wil je nieuwe dingen leren, samen met collega's, die jouw impact vanuit je team op je resultaten verhogen? Dan verzorgt Leiderschapsparadox op vier plekken in het land voor Ontwikkel- en intervisiegroepen voor onderwijsleiders.

Zorg

Leergang

Wil je jouw leiderschap als leider in de zorg versterken, zodat je resultaten bereikt met impact van binnenuit? Wil jij gepassioneerde medewerkers, minder verzuim en een unieke samenwerking? Volg de leergang Leidinggeven aan Gezonde en duurzaam werken!

Gratis gesprek

Geef jij leiding in de zorg of aan een zorgorganisatie? En zou je zowel je zorg als je financiële resultaten willen verhogen vanuit je medewerkers? Vraag dan een gratis gesprek aan, zodat we af kunnen stemmen hoe dat voor jou mogelijk is.

Leiderschapscoaching

Ben jij zorgleider? Wil je nieuwe dingen leren, samen met collega's, die jouw impact vanuit je team op je resultaten verhogen? Dan verzorgt Leiderschapsparadox op vier plekken in het land voor Ontwikkel- en intervisiegroepen voor zorgleiders.