Gratis 1 op 1 gesprek met Cora

Meer verbinding en meer impact met jouw medewerkers

Het loopt niet lekker in je team en je wilt dat ik meedenk. Kost dat direct wat?

Ik vind het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen voordat we een commitment voor langere tijd aangaan. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek gaan we samen ontdekken of ik jou en jouw mensen kan helpen om de problemen op te lossen, zodat jullie prettiger gaan samenwerken en het vuur weer terugkomt in het team.

Tijdens het gratis gesprek onderzoeken en analyseren we de uitdagingen waar je team mee kampt en stellen we een oplossingsrichting vast. Van daaruit maken we een plan om met het team aan de slag te gaan.

Het resultaat na het gesprek

Dit gratis gesprek is bedoeld voor leidinggevende in zorg en onderwijs, die nieuwe ontwikkelingen tot stand willen brengen van binnenuit de organisatie.

Na het gesprek heb je een goed idee van de mogelijkheden. We weten van elkaar of er een klik is. Ook weet je precies wat de kosten zijn als we een samen een traject starten.

  • Goede analyse van het probleem
  • Duidelijkheid over de oplossingsrichting
  • Helderheid over het kostenplaatje

Cora van Rossum

Leiderschapscoach

Mijn visie binnen Leiderschapsparadox gaat over leidinggeven van binnenuit, met invloedrijke resultaten. Leiders in zorg en onderwijs begeleiden en opleiden zodat zij leidinggeven aan invloedrijke resultaten van binnenuit. Het gevolg is bevlogen medewerkers, minder verzuim en een unieke samenwerking. 

Mijn hart gaat daarvan sneller kloppen!

Plan een gratis gesprek in

Stap 1 van 2

50%

Praktisch

1-op-1 gesprek van circa een uur bij jou op locatie

Na het invullen van het formulier zal ik je persoonlijk bellen om kennis te maken en de afspraak in te plannen.